Za Milu!

Molimo, podelite apel i pošaljite po poruku, Mila ne može da čeka.

Molimo da nam se jave ljudi koji mogu da postave donatorske kutije u svojim frizerskim salonima, radnjama, i drugim objektima za prikupljanje dobrovoljnog priloga za malu Milu. Mila je obolela od kancera i trenutno se nalazi u Turskoj na lečenju.

Mila je početkom januara ove godine počela često da mokri i ima lažne nagone za mokrenje. To Milino stanje se nije svidelo njenim roditeljima, pa su odlučili da posete svog dugogodišnjeg pedijatra. Nakon analize krvi i urina, ali i ultrazvuka, lekari su videli da su Mili i te kako uvećani limfni čvorovi.

Ovoj divnoj devojčici je 21. januara na Institutu za majku i dete ustanovljen tumor neuroblastum koji je lociran između pankreasa, želuca i jetre i obuhvata buket krvnih sudova i glavnu aortu. Opaki tumor odlučio je da baš napadne Milino maleno telo. Njeni roditelji ne mogu da veruju da je pre otkrivanja bolesti, njihova ćerka bila zdrava i vesela devojčica, a da se sve to preokrenulo u toku noći za 180 stepeni. Milini roditelji su spas pronašli u jednoj klinici u Istanbulu, ali iznos za lečenje znatno premašuje njihova primanja.

Zato im je potrebna naša pomoć! Upišimo 266 i pošaljimo SMS na 3030. Ovoj preslatkoj devojčici možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i preko linka e-doniraj.