Natalija Popović iz Bele Palanke

Natalija i Prolom Banja

Upoznajte Nataliju Popović iz Bele Palanke, predivnu devojčicu koja je upisala fakultet i studiraće francuski jezik od ove jeseni.
Rešili smo da je častimo odlaskom u Prolom Banju na banjsko lečenje i da je time nagradimo za sav njen trud i dobar uspeh u školi.
Zahvaljujući svima vama koji ste nam pomogli, slali sms poruke i uplaćivali novac na naš račun koji smo imali u fondaciji Šapić, uspeli smo u tome, pa smo Nataliju sa njenim ocem kao pratiocem poslali na sedmodnevne terapije u banju.
Nataliji je boravak tamo jako prijao, odradila je sve predviđene terapije, dobro se oseća i presrećna je nakon povratka, što nam je i lično rekla i zahvalila, ali nas i jako ganula divnim gestom i lepom porukom sa razglednice.
Zahvalni smo udruženju iz Graza (Austrija) “Verein für Neoösterreicher und EU-Bürger Graz” (skraćeno “NEU Graz”) na donaciji za ovu i druge naše akcije u Beloj Palanci. Oni su jedni od mnogih donatora bez kojih svakako ne bi uspeli!

Posebnu zahvalnost dugujemo našim predivnim prijateljima velikoga srca i saradnicima iz kluba Crna Kobra iz Pirota Emanuela Krstic i Goran Krstic koji su organizovali niz humanitarnih događaja, jedan od njih je bio i zumba čas pod nazivom ”ZUMBAJ ZA ŽIVOT” i sav novac koji smo prikupili je usmeren na Natalijine terapije. 
Hvala još jednom od srca u ime udružnja Dobra vila što smo i ovoga puta zajedno mamili osmehe ovoj predivnoj porodici.