BUDI HUMAN

Za plemenita dela Dobre vile

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Udruženje “Dobra vila za vas”. Udruženje “Dobra vila za vas” okuplja pre svega decu i omladinu, zatim i osobe starije dobi iz socijalno ugroženih porodica. U pitanju su osobe koje su obolele od retkih, teških i neizlečivih bolesti. Brojno stanje dece je promenljiva kategorija, i stalno varira zbog prirode bolesti i smrtnosti članova. Trenutno stanje je pedesetak dece, od toga trideset sa dijagnozama, a dvadeset iz socijalno ugroženih porodica. Najbrojniji članovi su oboleli sa neuromišićnim dijagnozama – polineuropatija, mišićna distrofija, mišićna atrofija, lakši i teži oblici cerebralne paralize, Hašimoto sindrom, zatim asmatičari, oboleli od karcinoma, malokrvna, kao i vrlo često neuhranjena deca sa lošim imunitetom… Cilj ovog udruženja je obezbeđivanje sredstava za odlaske na banjsko lečenje ili ustanovu prilagođenu bolestima i zaustavljanje progresivnih bolesti.

Pomozimo udruženju „Dobra vila za vas“ tako što ćemo upisati 385 i poslati SMS na 3030. Njima možemo pomoći i tako što ćemo uplatiti novac na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom na linku e-doniraj.

Omogućimo da „Dobra vila za vas“ nastavi sa dobrim delima! Budimo humani!

Poštovani prijatelji našeg udruženja , od danas počinjemo prikupljanje novčanih sredstava za odlazak na banjsko lečenje naše dece.
Budite uz nas kao i do sada . Podelite ovu stranicu , ako ste u mogućnosti pošaljite poruku. Neka deca čekaju na nas. Hvala.

Uplati na račune:

Dinarski: 160-483706-78

Devizni: 00-540-0002321.6

IBAN broj: RS35160005400002321695 

   Upiši 385 i pošalji SMS na 3030

           Cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje)

   Upiši human385 i pošalji SMS na 455

           Cena poruke je 20 CHF

e-Doniraj