Veliko Selo, Pirot

Peđina porodica

Upoznajte porodicu Antanasijević iz Velikog Sela kod Pirota, porodica koja je ostala bez svog člana bez oca, supruga, brata, sina, PEĐE ANTANASIJEVIĆA koji je tragično izgubio život u svojoj 31-oj godini na auto-putu u blizini Mijatovca u onom tragičnom lančanom udesu gde su mnoge porodice zavijene u crnom, početkom oktobra prošle godine, a radeći svoj posao i vozeći za jednu firmu gde je radio.

Toga dana srušili su se svi snovi ove porodice koja je ostala sama…
Ostala je supruga Dušica sama, bez posla, bez oslonca, sa trogodišnjim sinom Danilom u porodičnoj kući u selu koju su tek počeli da sređuju.
Peđa je bio vredan momak, dobar suprug i otac, vredan i pošten na poslu, svi u selu koji su ga poznavali imaju samo reči hvale.
Sve što je Peđa započeo oko sređivanja kuće, oko vaspitavanja i odgajanja sina Danila je stalo u samo jednoj sekundi tog tragičnog dana…
Dušica je na žalost imala više porodičnih tragedija, još kao dete majka je bila bolesna i nepokretna pa se ona sa ocem brinula o njoj, majka je preminula pre par godina, otac je u avgustu prošle godine nastradao, pao je sa krova radeći nešto po kući i poginuo, a onda je u oktobru doživela i najjači udarac pogibijom supruga.
Sudbina se zaista poigrala sa ovom divnom, mladom ženom…

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim ljudima dobre volje na pomoći da i ovu akciju uspešno realizujemo, hvala svima na poslatim slatkišima, garderobi, sredstvima za ličnu higijenu, igračkama, voću, a posebno hvala radnji NEDA I MARKO na poslatim igračkama i garderobici za našeg mališana.
Hvala i mom ličnom vozaču i prijateljici Dani Daca Petrović na tome što smo se vratile žive i zdrave kući, jer su uslovi vožnje katastrofalni, tako da se trenutno na ovom putu dogodila i saobraćajna nesreća zbog loših uslova.

Sa jednom velikom knedlom smo ostavile ovu porodicu, drago nam je što smo upoznale Dušicu i Danila i dale smo obećanje da ćemo pomoći i dalje ovoj porodici jer je njima pomoć preko potrebna.

Naša humana misija se ovde za ovu porodicu ne završava, ona tek počinje.

O Peđinoj tragičnoj sudbini izveštavali su mnogi naši mediji:
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3135305/pedja-31-izasao-da-pomogne-povredjenima-a-onda-ga-udario-kamion-i-bacio-na-sleper-stravicna-sudbina-poginulog-mladica-u-nesreci-na-auto-putu