OŠ “Sveti Sava”, selo Berilovac, Pirot

Novogodišnja čarolija

Jedno predivno druženje sa divnom decom i učiteljicama u osnovnoj školi Sveti Sava u selu Berilovac, Pirot. Veliko hvala svima na pomoći da ovoj divnoj deci izmamimo osmehe.
Hvala do neba Samostalnom sindikatu Vodovoda iz Pirota, Sindikatu Srbija šume – Pirot, prevozniku Di Stone iz Aranđelovca, našem dragom prijatelju Zoran Milošević i Ballon Fantasy, Dani Daci Petrović, Narodnoj biblioteci Pirot na divnim knjigama, Banci hrane i Maxi objektu iz Pirota na vitaminima za naše mališane, našem drugu Savi i mama Zlati za divne magnete, Maloj radionici iz Futoga, Porodičnoj radionici-DekuPi na kviling nakitu za naše devojčice, čika Peri, jednoj divnoj Vesni, Ivani i svima ostalima koji ste nam tokom cele godine slali pakete i pomogli nam da uspešno sprovedemo i ovu akciju. Naša Jelena Jovanović poslala je ovim mališanima svoju jelku sa ukrasima da im ona ulepša učionicu u vreme novogodišnjih praznika i jedno baš dirljivo pismo i čestitku za Novu Godinu.
Bilo je pravo zadovoljsto biti danas u ovoj školi, puno osmeha, pozitivne energije i radosti bilo je na obostrano zadovoljstvo. Mi ćemo i dalje nastaviti da širimo ovu čaroliju dobročinstva ali svi zajedno! Hvala i našem dragom fotografu Daniel Kop na predivnim slikama koje govore više od reči.